Geweldige Vacantie in Brabant

Blokhuizen van De Klokkenweide 

In Fins/scandinavische stijl beschikt de Klok­ken­weide over 6 kleine blok­huizen (blok­hutten) tot 6 personen en het nieuwe in 2018 geopende Fami­lie­huis tot 16 personen.

De klei­nere blok­huizen zijn volledig inge­richt, wifi overal, met 2 aparte slaap­ka­mers met ieder vaste boxspring­bedden, dekbedden en kussen stan­daard aanwezig, badkamer met douche, wastafel en toilet, woonkamer/keuken met dubbele deur naar prachtig over­dekt buiten­ve­randa.

Het grote houten blok­huis, het unieke Fami­lie­huis met zeer prettig leef­kli­maat, geheel van hout (loggen), en erg goed geiso­leerd, in winter altijd warm en in de zomer koel vanwege de natuur­lijke bouw­stijl.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *